Zásady ochrany osobních údajů

Otisk

Thermowhite GmbH
Pyhrn 3
4582 Spital am Pyhrn, Rakousko

Telefon +43 7563 21811
Mail: office@thermowhite.com

Výkonný ředitel:
Alois Edler, Christian Edler, Robin Edler
Registrační číslo společnosti: 344664i
Soud společnosti: Krajský soud Steyr
Úřad podle zákona o elektronickém obchodu (ECG):
Okresní správa Kirchdorf an der Krems
Člen WKO, Fachgruppe:
Obchod se stavebním materiálem, železem, železářským zbožím a dřevem
UID: ATU65682399 DE815352297
EORI: ATEOS1000027111
Daňové číslo: 193/2741 (FA Kirchdorf Perg Steyr)
Číslo zaměstnavatele: 901821592
GLN osoby: 9008390756676

Číslo Interseroh Rakousko: 154777
Číslo Interseroh Německo: 234206

Značky a ochranné známky:
Všechny značky a/nebo ochranné známky uvedené na těchto stránkách jsou považovány za majetek příslušného vlastníka, a to i bez zvláštní identifikace.

Fotografie:
Autorská práva ThermoWhite GmbH

Odmítnutí odpovědnosti:
Všechny informace jsou uvedeny podle našeho nejlepšího vědomí a bez záruky správnosti, úplnosti a aktuálnosti. Jakákoli odpovědnost, zejména za případné škody nebo následky vyplývající z použití poskytnutých informací, je vyloučena.

Oddělení od obsahu odkazovaných webových stránek:
Tímto výslovně zdůrazňujeme, že společnost Thermowhite GmbH nemá žádný vliv na podobu a obsah odkazovaných stránek. Společnost Thermowhite GmbH se proto výslovně distancuje od veškerého obsahu všech odkazovaných stránek na celém tomto webu včetně všech podstránek. Obsah odkazovaných stránek není v zásadě součástí nabídky společnosti Thermowhite GmbH, pokud to není výslovně uvedeno. Toto prohlášení se vztahuje na všechny odkazy na těchto stránkách a na veškerý obsah stránek, na které odkazy nebo bannery vedou.

 

OCHRANA ÚDAJŮ

 

Prohlášení o informační povinnosti - prohlášení o ochraně údajů

Ochrana vašich osobních údajů je pro nás obzvláště důležitá. Vaše údaje proto zpracováváme výhradně na základě zákonných ustanovení (DSGVO, TKG 2003). V těchto informacích o ochraně osobních údajů vás informujeme o nejdůležitějších aspektech zpracování údajů v rámci našich webových stránek.

Kontaktujte nás
Pokud nás kontaktujete prostřednictvím formuláře na webových stránkách nebo e-mailem, budou vámi poskytnuté údaje uloženy po dobu šesti měsíců za účelem zpracování dotazu a v případě dalších dotazů. Tyto údaje nepředáváme dále bez vašeho souhlasu.

Soubory cookie
Tyto webové stránky nepoužívají externí soubory cookie.

Webová analýza
Tyto webové stránky nepoužívají funkce webové analýzy a IP adresy se neukládají.

Vaše práva
Obecně máte právo na informace, opravu, výmaz, omezení, přenositelnost údajů, odvolání a námitku. Pokud se domníváte, že zpracování vašich údajů porušuje zákon o ochraně osobních údajů nebo že vaše práva na ochranu osobních údajů byla porušena jiným způsobem, můžete si stěžovat u dozorového úřadu. V Rakousku je tímto orgánem úřad pro ochranu osobních údajů.

V případě dotazů týkajících se ochrany osobních údajů nás prosím kontaktujte na této adrese nebo e-mailem či telefonicky:

 

Thermowhite GmbH
Pyhrn 3
4582 Spital am Pyhrn
office@thermowhite.at
+43 (0) 7563 / 21 811

 

cs_CZČeština